George Simion o invită oficial în AUR pe propagandista pro-rusă Codruța Cerva: "Avem nevoie de doamne bătăioase!". Aceasta propaga pe social media ideea sabotării unui centru militar pe teritoriul României


George Simion o invită oficial în AUR pe propagandista pro-rusă Codruța Cerva: "Avem nevoie de doamne bătăioase!". Aceasta propaga pe social media ideea sabotării unui centru militar pe teritoriul României

Președintele AUR George Simion a invitat-o pe propagandista pro-rusă Codruța Cerva să se alăture partidului pe care îl conduce. Invitația a fost lansată în urmă cu câteva zile pe parcursul unui live pe care Codruța Cerva îl făcea pe Tik Tok. 

Codruța Cerva: Tot îmi spune lumea în ultimele live-uri că ar fi bine să mă implic politic. Poți să-mi sugerezi, să-mi dai un sfat dacă e ok să mă bag să fac politică? Eu sunt mai dintr-o bucată. Știi, în politică trebuie să fii mai diplomată, mai unsă cu toate alifiile. Eu sunt mai...

George Simion: Din topor așa... 

Codruța Cerva: Da, da, da. Îți dau cu capul în gură direct și apoi zic: "Ce faci?". 

George Simion: E arta compromisului politica, ca să nu zic că e curvăsărie. Așa că e complicat. Ți-aș da un răspuns pe care n-ai vrea să-l auzi. Dar dacă totuși te decizi să faci pasul ăsta, te așteptăm în AUR, pentru că avem nevoie de doamne bătăioase. 

Codruța Cerva: Zici? Faci o invitație? 

George Simion: Oficială. 

Codruța Cerva: Ca ce?

George Simion: Ca ce vrei tu, unde vrei tu...

Vedeți video:


Astfel, un partid care are în majoritatea sondajelor peste 20% în perspectiva anului electoral 2024 o vrea în rândurile sale pe una dintre cele mai toxice propagandiste moscovite. Amintim că, în luna aprilie 2023, prin intermediul vuvuzelelei kremliniste Codruța Cerva - așa-zisă juristă promovată fervent de postul România TV - a fost propagată ideea întreprinderii pe teritoriul României de acțiuni de sabotaj pe fondul războiului pe care Rusia îl poartă la scară largă împotriva Ucrainei. 

Producătorul german de armament Rheinmetall anunțase construirea unui centru militar de întreținere și logistică în Satu Mare, pentru a deservi armele folosite de Ucraina în războiul contra hoardelor Kremlinului. (sursa: Hotnews)

Drept reacție, spre încântarea vuvuzelei Codruța Cerva, invitatul acesteia într-un live pe TikTok a precizat că el ar fi dispus să se angajeze la centrul construit de Rheinmetall cu scopul de a sabota mentenanța armelor destinate forțelor Kyivului.

Vedeți video de la secunda 50:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.