Alternativa Dreaptă: "George Simion una spune pe englezește, ca să fie pe placul străinilor, alta tace pe românește, ca să nu-și sperie galeria". Dublul limbaj al AUR


Alternativa Dreaptă: "George Simion una spune pe englezește, ca să fie pe placul străinilor, alta tace pe românește, ca să nu-și sperie galeria". Dublul limbaj al AUR

Partidul Alternativa Dreaptă scoate în relief, într-o postare pe Facebook, dublul limbaj al președintelui AUR, George Simion, care pe rețeaua X publică mesaje în limba engleză, pentru a se legitima în plan internațional, acestea neregâsindu-se și pe paginile sale de pe platformele cele mai utilizate de români, Facebook și Tik Tok. 

Alternativa Dreaptă atrage atenția că George Simion încearcă astfel să nu-și piardă segmentul extremist de electorat. Unul dintre mesajele ce nu se regăsesc publicate de George Simion și pe Facebook și Tik Tok, ci doar pe platforma X, este cel privind comemorarea victimelor Holocaustului, marcată în fiecare an în data de 9 octombrie. 

"George Simion a învățat să facă politică românească: una spune pe englezește, ca să fie pe placul străinilor, alta tace pe românește, ca să nu-și sperie galeria.  

«Bravo» Georgică! Ai trecut examenul de maturitate! Următorul pas este să-ți oficializezi relația cu Marcel Ciolacu", transmite Alternativa Dreaptă. 

Ce a postat George Simion pe platforma X în data de 9 octombrie 2023: 

Ce a postat George Simion pe platforma Facebook în data de 9 octombrie 2023: 

Podul.ro a scris pe larg despre cameleonismul de care dă dovadă George Simion în încercarea disperată de a valida AUR pe plan extern. Astfel, îl înjură pe Putin și vorbește despre importanța studierii istoriei Holocaustului doar pe canalele ferite de atenția publicului larg aurist. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.