O salubrizare absolut necesară


O salubrizare absolut necesară

După vijelia și ninsorile din ultimele zile, astăzi mi-a revenit o misiune ingrată: nu curățirea zăpezii, ci salubrizarea listei de pretinși prieteni de pe profilul și pagina mea de FB. Atât pagina cât și profilul abia dacă mai funcționau (mișcau) după atâta otravă verzui-gălbuie, adunată, mai ales, în urma alegerilor locale (îmi imaginez deja cum vor arăta după cele prezidențiale și parlamentare, care, neapărat, se doresc, de pe acum, să fie comasate din considerente lesne de înțeles!). Niciodată nu mi-am imaginat că poate fi în cantități atât de mari.

Am menționat-o de mai multe ori: profilul și pagina mea de FB sunt destinate doar persoanelor care împărtășesc cu mine aceleași valori și idealuri naționale, unde putem discuta, inclusiv controversat, dar civilizat și cult, chiar și despre compromisa politică moldovenească. 

Agramația, incultura, bădărănismul, parvenirea și ipocrizia crasă sub pretinsul drapel pro-european nu-și mai au locul pe profilul și pagina mea de FB. Cei care sunt ghidați de aceste “valori”, le sugerez să-și găsească alte persoane și alte destinații. 

A venit vremea salubrizării – mai bine mai puțini, dar cu aceleași valori și idealuri naționale!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.