Băsescu sau Trump ar muri cu ei de gât: Alianța Roșie trebuie să dispară


Băsescu sau Trump ar muri cu ei de gât: Alianța Roșie trebuie să dispară

De la mineriada lui Iliescu, în 13-15 iunie 1990, nu a fost așa de rău. Democrația a fost ucisă de o gașcă de hoți. DNA-ul acționează în slujba mafiei. Curtea de Conturi și Agenția Națională de Integritate vânează fără rușine puținii primari din opoziție care nu s-au predat PSD-ului.

Prin șmecherii legislative, au fost scoși din birourile electorale o parte din oamenii opoziției, cei ai PMP. De ce fac asta? Fiindcă PSDPNL se pregătesc să fure pe rupte. Va fi ca la 1946, când comuniștii au furat alegerile și, cu tancurile sovietice în spate, și-au impus victoria. De aceea au comasat europarlamentarele cu localele: fiindcă primarii din mediul rural sunt experți în „manevrarea” voturilor. 

Ce-i de făcut?

„Nu pot ei fura, cât putem noi vota”! Dar, ca să mobilizeze electoratul, opoziția de dreapta are nevoie de lideri duri, cu voce puternică, care să „oblige” electoratul să-l asculte. Așa cum a fost (și văd că încă mai este) Traian Băsescu, așa cum sunt Trump sau Javier Milei, președintele Argentinei. Când Trump vorbește, întreaga lume ascultă. Mai ales fiindcă știe că va face ceea ce spune. 

Dreapta trebuie să-și asume proiecte brutale, care să facă stânga să urle de furie, să turbeze. Doar așa se va face auzită opoziția!

Îi doare, pe populiștii din PSD-PNL, mai ales când se discută de reforme în zonele de unde fură cel mai bine:

– Spargeți monopolul CNAS și spuneți clar că încurajați un sistem medical privat. Vor urma isterii și linșaje mediatice, la alde Antena 3, dar românii care mor cu zile în spitalele de stat vor înțelege.

– Acordați copiilor vouchere de școlarizare, vouchere pe care să le poată folosi la școli private. Învățământul de stat, corupt, politizat și deprofesionalizat distruge viitorul României.

– Anunțați, la fel ca Javier Milei, concedieri masive în rândul bugetarilor, prin desființarea a zeci de instituții inutile și companii de stat falimentare.

– Relansați reorganizarea administrativă: comunele care nu vor să fie comasate nu vor mai primi nici o subvenție de la Guvern. 

Alegerile din 2024 nu sunt jucate, așa cum ar vrea Alianța Roșie să vă demoralizeze, ca să nu ieșiți la vot. Bătălia nu s-a terminat abia începe. Și, așa cum spuneam, mai bine murim cu ei de gât, decât să ne predăm! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.