Se fură pe rupte, pentru că DNA-ul și presa sunt cumpărate. Doar pedeapsa cu moartea va opri marii hoți!


Se fură pe rupte, pentru că DNA-ul și presa sunt cumpărate. Doar pedeapsa cu moartea va opri marii hoți!

Nu mai există corupție în România, nu-i așa? Nici un politician, nici o publicație importantă nu mai discută despre acest fenomen. 

Serios vă întreb: chiar credeți că marea corupție a dispărut? Este cineva atât de naiv încât își închipuie că lacheii lui Dragnea, care ne mint că au reformat PSD-ul, nu fură?

Am să vă spun adevărul pe care-l bănuiați: România este jefuită sistematic cum nu s-a mai întâmplat de pe vremea regimului Iliescu – Adrian Năstase, când nu exista DNA, iar Rodica Stănoiu dădea ordine judecătorilor. Costurile uriașe ale contractelor de achiziție, cheltuielile în creștere ale statului, deficitul imens: toate acestea sunt efectul hoției de nivel de țară bananieră.

Nu avem exemple „concrete” fiindcă Justiția și presa au fost cumpărate. Dar cifrele macroeconomice indică faptul că se produce, în interiorul statului român, un jaf de proporții.

Mai rău, în procesele finalizate cu condamnări, pe baza dosarelor mai vechi, când DNA-ul era viu, statul are de recuperat sume uriașe. Dar, ne minte că nu reușește. Cel mai bun exemplu este cel al lui Dan Voiculescu, care și-a ascuns averea pe la rude, iar statul, prin ANAF, îi mai poprește vreo 2-3 lei din pensie. Mai are de plătit vreo 45 de milioane de euro! Prin 2124 poate va recupera statul banii furați de fostul turnător. Dacă averile strânse din hoții ar fi confiscate, ar fi bani de multe școli noi sau de vreo câteva autostrăzi.

„Ce-i de făcut?”, știu că asta e întrebarea pe buzele tuturor.

În România, marii corupți nu mai au frică! Toți hoții știu că Justiția e mână în mână cu Ciuma Roșie, așa că nu se mai tem.

Pe scurt, pe lângă previzibilele soluții – DNA ranforsat cu procurori curajoși, Justiția – epurată de corupți – mai trebuie ceva: pedeapsa cu moartea. Să moară de frică, atunci când vor să fure. Dacă nu aplicăm rețeta verificată de voievodul Vlad Țepeș, nu se vor opri. Am mai scris asta și o voi mai scrie. Sunt convins că oamenii vor înțelege. 

Iar prietenilor mei de dreapta le spun: omenie? Umanism? E o păcăleală inventată de hoți, apelând la bunătatea Dumneavoastră.

Da, dar pentru cei neajutorați, care au nevoie de susținerea societății. 

Nici o milă pentru hoți! Pedeapsa cu moartea, singura soluție care va rezolva problema.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.