Cum vor Dragnea și Vâlcov să plătească pensii speciale din ECONOMIILE românilor: NAȚIONALIZAREA Pilonului II! Acuzațiile PNL


Cum vor Dragnea și Vâlcov să plătească pensii speciale din ECONOMIILE românilor: NAȚIONALIZAREA Pilonului II! Acuzațiile PNL

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – îi acuză în termeni duri pe Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici și Călin Popescu-Tăriceanu că premeditează naționalizarea Pilonului II ca să plătească pensii speciale cu economiile românilor.

”Legea pensiilor nu se poate aplica fără taxele introduce în economie și mai ales fără desființarea Pilonului II”, avertizează Cîțu, pe Facebook, insistând PSD și ALDE se pregătesc să reinstaureze național-socialismul. Podul.ro vă prezintă acuzațiile senatorului PNL.

”Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Tăriceanu confirmă – legea pensiilor are nevoie de naționalizarea pilonului II!

Naționalizează pilonul II ca să plătească pensii speciale! Tupeu de borfaș.

Acești ipocriți, cu averi la vedere mult mai mari decât ale oricarui CEO de companie privată, zic că ei țin partea oamenilor săraci. Chiar mai crede cineva acest lucru? Este cineva atât de credul? Dacă mai este, atunci...

Acești ipocriți sunt și mincinoși notorii. De câte ori au zis în ultimii doi ani că nu introduc taxe noi? Mint cum respiră.

Dar acum trec la cel mai grav lucru în ultimii 29 de ani. Reinstaurarea național-socialismlui în România.

Lăsați la o parte toate cifrele din ordonanța despre pilonul II.

Asta este tot ce contează: Românii își pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie crește și punctul de pensii și legea pensiilor are cel mai mare impact.

Nu este nicio coincidență. Legea pensiilor nu se poate aplica fără taxele introduse în economie și mai ales fără desființarea pilonului II!!

Există vreun cetățean român care vrea să-și scoată banii din contul de economii de la pilonul II și să:

- să plătească pensiile pentru zecile de mii de angajați la stat pentru care statul nu a plătit contribuții? - doar în 2017 statul NU A PLĂTIT 3.5 miliarde lei la fondul de pensii și NU A PLĂTIT 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.

- să plătească pensiile speciale ale celor care au ieșit la pensie în această perioadă. Chiar credeți că vrea cineava să-și scoată banii din economii și să plătească pensia lui Văcăroiu?

Deja plătim prin contribuțiile noastre din venitul lunar pensiile acestora. Nu este nevoie să plătim și cu economiile noastre.

Și pentru că nu vor exista români care să transfere de bună voie banii puși deoparte pentru propriile pensii către pilonul I unde să acopere gaura de la bugetul de pensii, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Tăriceanu vor NAȚIONALIZA pilonul II de pensii.

Strategia este simplă. Timp de 8 luni vor demoniza acest sector (așa cum au făcut cu energia și sistemul financiar). Iar la 1 septembrie ne vor spune că asta vor românii pentru ca pilonul II de pensii este <incorect> or altă prostie de acest gen.

Ce putem face?

- românii care au pierdut bani în aceste zile pe piața de capital să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea și Vâlcov.

- românii care pierd bani la dobanda la depozite de pe urma taxei să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea și Vâlcov.

- românii, aici o să intru și eu, care pierd pilonul II de pensii să-i dea în judecată pe Teodorovici, Tăriceanu, Dragnea și Vâlcov (am început discuțiile cu avocații pe această temă).

Situația este dramatică în acest moment. Asistăm exact la situația anilor '50. Comuniștii atacau tot ce reprezenta sector privat. După câteva luni au început naționalizările.

Toți cei care stau acum deoparte, asistă și zic <lasa bă, că ăia merită> sau se bucură cum atacă niște infractori de drept comun, care dintr-o greșeală istorică au ajuns să conducă România, capitalul privat, sunt direct responsabili pentru instaurarea regimului național-socialist în Romania în 2019.

Nu există economie de piață dezvoltată făra sector privat puternic și dezvoltat. Dar există economii dezvoltatate și puternice cu aparat de stat mic”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.