VIDEO de senzație: Pavel Popescu i-a făcut K.O. pe cei de la Antena 3, numindu-l pe Dan Voiculescu "securist"


VIDEO de senzație: Pavel Popescu i-a făcut K.O. pe cei de la Antena 3, numindu-l pe Dan Voiculescu "securist"

Deputatul PNL, Pavel Popescu, le-a administrat o palmă urzicătoare celor de la Antena 3. Joi seară, după ce angajații clanului Voiculescu au tot perorat că partidul lui Dacian Cioloș ar fi unul securist, liberalul le-a dat o replică de impact celor de la emisiunea Sinteza Zilei, inclusiv Mihai Gâdea și Mircea Badea, și anume că mai știe un partid înființat de un securist, patronul trustului Intact, Dan Voiculescu.

”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu, pe speța asta fiind foarte ușor atacabili și dumneavoastră”, a declarat parlamentarul în emisiune. 

După momentul șocant pentru cei din studio, Mugur Ciuvică a izbucnit, replica sa fiind: ”De către un bou! Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”, potrivit g4media.ro



Reamintim că Dan Voiculescu (tătucul trustului Intact) a fondat în anii '90 Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator.

În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunistă, în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în rețeaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix”  (Cel fericit) si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in străinătate și cetățeni străini cu care a avut contact.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.