Adrian Țuțuianu anunță DESCOMPUNEREA PSD: vor DEMISIONA lideri grei în zilele următoare! Românii îl urăsc pe Dragnea mai mult decât pe Iliescu EXCLUSIV


Adrian Țuțuianu anunță DESCOMPUNEREA PSD: vor DEMISIONA lideri grei în zilele următoare! Românii îl urăsc pe Dragnea mai mult decât pe Iliescu EXCLUSIV

Baronul de Dâmbovița – l-am numit pe Adrian Țuțuianu, exclus din PSD pe ușa din dos și înrolat în Pro România, recent, pe ușa din față – anunță, în exclusivitate pentru Podul.ro, descompunerea partidului celor trei trandafiri.

”Vor mai pleca și alți lideri – nume sonore, vă asigur – din PSD, chiar în zilele următoare”, dezvăluie Țuțuianu, care critică în termeni duri atât gafele premierului Viorica Dăncilă, cât și apucăturile lui Liviu Dragnea: ”Nici pe Ion Iliescu nu l-au urât atât de mulți români”.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Adrian Țuțuianu.

”PSD se confruntă cu o situație fără precedent: se prăbușește cu viteză în preferințele electoratului și, pentru prima oară în istoria postdecembristă, există o alternativă de centru stânga care se pregătește să rupă segmente consistente din electoratul traditional al social-democraților – Pro România, partid în care s-au înscris mulți PSD-iști cu vechime. Pe de altă parte, e evident: nici pe Ion Iliescu nu l-au urât atât de mulți români.

Căderea și descompunerea PSD sunt urmările managementului total deficitar al lui Liviu Dragnea, care este preocupat, în principal, de agenda sa paralelă și de eliminarea adversarilor. Derapajele lui Dragnea sunt dublate de gafele permanente de la Palatul Victoria, gafe care ne-au făcut de râsul lumii. PSD girează o guvernare foarte, foarte slabă, iar toate aceste erori comportă un efect de bumerang pentru partid.

Vor mai pleca și alți lideri – nume sonore, vă asigur – din PSD, chiar în zilele următoare. PSD riscă o descompunere treptată, și este firesc să se întâmple așa, având în vedere toate cele de mai sus.

Proiectul Pro România vizează construcția unei alternative de centru stânga, o alternativă pro-europeană. Cred că putem obține 8-10% la alegerile europarlamentare, ceea ce ar însemna 3, poate 4 euroaleși. Este esențial să avem un candidat bun pentru Cotroceni și, în ceea ce privește viitoarele parlamentare, cred că Pro România poate obține 15%-16%”, a declarat Adrian Țuțuianu, în exclusivitate pentru Podul.ro.    

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.