PSD, zguduit de o nouă plecare: un deputat s-a înscris în partidul lui Ponta


PSD, zguduit de o nouă plecare: un deputat s-a înscris în partidul lui Ponta

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului, Gabriela Podașcă.

”PSD a avut succese foarte mari pentru că a fost partidul oamenilor competenți. Faptul că suntem în februarie și nu avem încă un buget arată lipsa de competență. Foarte multe promovări n-au fost făcute pe principiul competenței. Eu sunt convins pro-euroopean și pro-atlantist. Acolo e locul României. Nu pot face parte dintr-un proiect care pune sub semnul întrebării drumul european și atlantic al României. În PSD au fost și au rămas foarte mulți oameni competenți și de valoare, din păcate sunt complet marginalizați. Am constatat cu tristețe că nu pot fi schimbate în bine lucrurile din interior", a declarat Georgian Pop potrivit G4media.ro

Este a doua plecare din PSD în Pro România în această săptămână, după cea a ex-premierului Mihai Tudose.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.