Dragnea, motivație ridicolă pentru plecarea parlamentarilor din PSD: Dacă nu mai este niciun acoperit, nu mai pleacă niciunul!


Dragnea, motivație ridicolă pentru plecarea parlamentarilor din PSD: Dacă nu mai este niciun acoperit, nu mai pleacă niciunul!

Deputatul PSD de Timiș, Adrian Pau, a demisionat sâmbătă din PSD și a anunțat că trece la Pro România, după ce mai mulți parlamentari au plecat în ultimele zile din partidul condus de Liviu Dragnea și s-au transferat la partidul condus de Victor Ponta. Mihai Tudose, Georgian Pop și Oana Silvia Vlăduca și Corina Bogaciu au trecut în ultimele zile la Pro România. Numărul parlamentarilor Pro România se ridică în acest moment la 20, peste ALDE.

În acest context, Liviu Dragnea a oferit declarații duminică, 3 februarie, precizând că s-au înșelat cei care au zis că majoritatea parlamentară s-a pierdut. 

Mai mult, președintele PSD și-a continuat afirmațiile în linia clasică a obsesiei pe care o are, spunând că în cazul în care nu mai este niciun acoperit în formațiunea sa politică, atunci social-democrații nu vor mai pierde niciun parlamentar. 

"Majoritatea parlamentară nu se pierde. Majoritatea parlamentară se verifică la alegeri și la moțiunile de cenzură. Se pare că s-au păcălit. Dacă nu mai este niciun parlamentar acoperit, nu mai pleacă niciunul. Dacă mai este, mai pleacă", a declarat Liviu Dragnea.  

De asemenea, a profitat de ocazie să atace Pro România, partidul lui Ponta, ca fiind unul de securiști deținut de Maior și Coldea.

"Securiștii și-au făcut 2 partide, unul pe stânga și altul pe dreapta. Pe stânga este partidul lui Maior și Coldea, Pro România, și pe dreapta partidul lui Cioloș. Este simplu. Asta arată o foarte mare disperare, faptul că au început să desfacă conservele, arată o mare disperare ceea ce este de bine", a mai enunțat Dragnea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.