FOTO Mesaj apărut la sediul central al PSD la ceas de seară. Se solicită implementarea legii care bagă comuniștii în fibrilații


FOTO Mesaj apărut la sediul central al PSD la ceas de seară. Se solicită implementarea legii care bagă comuniștii în fibrilații

Unul din cei mai cunoscuți protestatari anti-PSD a făcut o vizită marți seară la sediul central al formațiunii-social democrate, cel din Kiseleff. 

Este vorba despre Marian Ceaușescu care a decorat sigla de la intrarea în curtea partidului cu mesajul "vrem implementarea legii lustrației".

Scopul legii a fost să le fie interzis foștilor nomenclaturiști PCR-iști și securiști dovediți să mai aibă acces la funcții publice în primii ani de după Revoluție.

Practic, propunerea legislativă a fost blocată în primii ani de după 1989 tocmai de către cei vizați de această lege. Nomenclaturiștii, securiștii și activiștii PCR-iști au îmbrăcat dintr-odată haine (fals) democrate pentru a captura sistemul politic românesc de după Revoluție. 

fotofoto

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.