Ioan Rus anunță APOCALIPSA lui Dragnea: PSD se apropie de DISOLUȚIA totală. Urmează DEMISII în lanț EXCLUSIV


Ioan Rus anunță APOCALIPSA lui Dragnea: PSD se apropie de DISOLUȚIA totală. Urmează DEMISII în lanț EXCLUSIV

Liderul de odinioară al așa-zisului Grup de la Cluj – l-am numit pe fostul ministru PSD-ist Ioan Rus, actualmente membru Pro România – anunță, în exclusivitate pentru Podul.ro, ”disoluția totală” a PSD, în condițiile în care partidul se prăbușește în intențiile de vot, iar tot mai mulți social-democrați se pregătesc să se alăture proiectului lansat de ex-premierul Victor Ponta.

”Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală”, a spus Rus.

De asemenea, fostul ministru avertizează că Liviu Dragnea și acoliții săi pompează într-o veselie sume astronomice în așa-ziști ”formatori de opinie” sau ”jurnaliști” cu scopul de a-i manipula pe români.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Ioan Rus.

”Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene.

Toate acestea îi motivează pe mulți social-democrați – nume grele, lideri cunoscuți, dar și numeroși oameni de la baza partidului – să plece din PSD și să caute o alternativă politică viabilă. PSD este capturat și controlat de personaje certate cu legea, este cât se poate firesc să te distanțezi de așa ceva. Pro România este o alternativă de stânga pro-europeană, este normal că foștii colegi vor să se alăture proiectului nostru. Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă.

Expansiunea mediocrității PSD e demonstrată că prisosință de managementul guvernamental extrem, extrem de slab și de problematic. Semnalele din economie sunt negative, urmează vremuri grele. O dovadă evidentă a managementului defectuos rezidă în faptul că puterea PSD-ALDE este incapabilă să depună bugetul național și să-l treacă prin plenul reunit. În realitate, PSD este incapabil să gândească un buget realist – acesta este primul lucru pe care o guvernare responsabilă ar fi trebuit să-l facă, și asta în urmă cu câteva luni.

Pe de altă parte, dezbinarea toată a opoziției reprezintă o problemă. Dialogul nu există, deși forțele din opoziție trebuie să colaboreze pentru a contracara mediocritatea, abuzurile și derapajele PSD. Urmează un an foarte greu, iar PSD plătește din greu <formatori de opinie> tocmai pentru a deturna opinia publică de la realitățile expuse mai sus, dar și de la multe, multe altele, pe care nu este locul să le dezvolt aici”, a declarat Ioan Rus, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.