Radu Carp ȘTERGE pe JOS cu fostul jurnalist Doru Bușcu: E MERCENARUL infractorilor. Consilierul lui Dragnea, îndopat lunar cu mii de euro de la PSD


Radu Carp ȘTERGE pe JOS cu fostul jurnalist Doru Bușcu: E MERCENARUL infractorilor. Consilierul lui Dragnea, îndopat lunar cu mii de euro de la PSD

Scriitorul, constituționalistul și profesorul Radu Carp avertizează, pe Facebook, că așa-zisul jurnalist Doru Bușcu (redactor șef al ”Cațavencii” și consilier al dublului condamnat PSD-ist Liviu Dragnea) nu este altceva decât un mercenar al infractorilor, care atacă profesioniști (indiferent de domeniul de activitate) prin ”media” de partid pe care o controlează.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Radu Carp.

”O cunosc de foarte multă vreme pe Irina Alexe. Este un profesionist desăvârșit în domeniul administrației publice. A scris enorm și foarte bine în acest domeniu.
De fapt, cred că este cel mai bun expert în acest domeniu din România deoarece cunoaște atât partea teoretică, cât și pe cea practica.

Faptul că s-a implicat intr-un proiect politic (PLUS), fără să pretindă nimic, ci doar oferindu-și întreaga energie este meritoriu.

Doru Bușcu, consilierul lui Liviu Dragnea, plătit de la bugetul de stat lunar cu câteva mii de euro, o atacă pe Irina Alexe.

Aceasta este România de astăzi. Mercenarii infractorilor atacă profesioniștii prin media pe care o controlează. Din acest motiv este nevoie de o schimbare profundă. Politică și umană”, scrie Radu Carp.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.