Infractorul Dragnea a fost PRINS de românii din Madrid! PROTEST în capitala Spaniei


Infractorul Dragnea a fost PRINS de românii din Madrid! PROTEST în capitala Spaniei

După discursul stângaci și populist emanat la Congresul Socialist de la Madrid, pe infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea l-au ajuns problemele de ”acasă”.

Mai exact, reprezentanți ai comunității românești din Madrid au dibuit cu rapiditate locația în care se află șeful PSD și au organizat o manifestație anti-Dragnea.

Anunțul a fost publicat pe grupul de Facebook Diaspora Europeană.

”Facem apel către Comunitatea Română din #Madrid să vină urgent la adresa 52 Calle de Santa Isabel, 28012 <Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia> ca să-l întâmpine pe Liviu Dragnea după cum se cuvine!!! Am înțeles că este deja înăuntru în incintă, membri din #DiasporaEuropeană sunt deja pe drum!”, este anunțul distribuit, în această seară, pe grupul Diaspora Europeană.

De asemenea, jurnalistul Rareș Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook o galerie foto (o puteți consulta și AICI) cu protestatarii așteptându-l pe Dragnea la ieșirea de la Congresul PES:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.