Piața Victoriei solicită ALEGERI ANTICIPATE și un GUVERN al STRĂZII. Liderii opoziției sunt chemați la PROTESTE

Piața Victoriei solicită ALEGERI ANTICIPATE și un GUVERN al STRĂZII. Liderii opoziției sunt chemați la PROTESTE

Mii de români (peste 10.000) protestează cu vehemență, duminică seară, în Piața Victoriei, împotriva controversatelor OUG-urilor vizând Legile Justiției, împotriva permanentei sabotări a Laurei Codruța Kovesi în ceea ce privește preluarea șefiei Parchetului European și împotriva tuturor abuzurilor și derapajelor săvârșite de coaliția PSD-ALDE, de-a lungul ultimilor doi ani, la comanda infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea. Ample proteste au loc simultan în toate marile orașe.

La București, protestatarii solicită organizarea de alegeri anticipate și le cer liderilor opoziției să se prezinte în Piața Victoriei și să ia parte activ la manifestații. Tot în Piața Victoriei se cere un ”guvern al străzii””, în condițiile în care actualul Cabinet Dăncilă este considerat nelegitim.

De asemenea, protestatarii nu uită să taxeze manipulările pe bandă rulantă revărsate de propagandiștii PSD-ALDE de la Antena 3, televiziune patronată de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș. ”Antena 3, niște derbedei!”, scandează mii de protestatari.