DOCUMENT EXCLUSIV Blatul PNL-PSD din județul Argeș. Motivul pentru care liberalii mimează opoziția


DOCUMENT EXCLUSIV Blatul PNL-PSD din județul Argeș. Motivul pentru care liberalii mimează opoziția

Deși PNL se autoproclamă principala forță de opoziție din România, situația din teritoriu pare să contrazică poziția pe care partidul o adoptă de mai bine de 4 ani de la ruperea USL. După declarațiile halucinante ale șefului PNL Giurgiu, Marin Anton, privind legea amnistiei și grațierii, apare încă o dovadă a faptului că PNL are probleme serioase în interior.

Despre PNL Argeș și Adrian Miuțescu, “răsfățatul” presei locale și cunoscut apropiat de-al lui Ludovic Orban, s-a speculat mult, însă posibila legătură cu PSD nu a fost demonstrată niciodată.

Așadar, Podul.ro va prezintă în exclusivitate dovada blatului PNL-PSD din județul Argeș. Potrivit surselor noastre, lupta internă în PNL Argeș se dă de luni bune între organizația județeană și cea municipală.

Totul a început din momentul în care pe un grup de Whatsapp intern, Narcis Sofianu, consilier local la Pitești, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL Argeș, fost candidat la Primăria Pitești și apropiat al lui Adrian Miutescu și Ludovic Orban, a recunoscut printr-un mesaj scris că a primit sarcină de la organizația județeană să nu facă opoziție, să nu depună niciun proiect de hotărâre în Consiliul Local și, în schimb, Primăria Pitești să își retragă acțiunea depusă la instanță întrucât PNL avea un sediu din cele 3 în litigiu.

Vă punem la dispoziție fragmente mai jos fragmentul în care Narcis Sofianu scrie clar care este înțelegerea între PNL și PSD. De asemenea, în întărirea argumentelor publicăm și o informare care atestă că, de la începutul mandatului, nu au fost depuse proiecte în CL Pitești, iar începând cu luna decembrie 2018 s-au depus două proiecte, dar care au fost retrase.

Între timp, litigiul despre care vorbea dl. Narcis Sofianu se pare că s-a rezolvat, însă sursele noastre susțin că blatul este încă de actualitate, iar organizația PNL Pitești a fost dizolvată de către Adrian Miutescu din cauza faptului că a sancționat derapajele din Consiliul Local.

După publicarea acestor fapte flagrante, rămâne de văzut cât va mai susține conducerea partidului personaje de acest tip.

foto
fotofoto
foto
fotofoto
„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.