DOCUMENT EXCLUSIV ”Inventatorul” dragnist Georgică Severin înregistrează funcţia de ŞEF de DEPOZIT la RADIOUL PUBLIC


DOCUMENT EXCLUSIV ”Inventatorul” dragnist Georgică Severin înregistrează funcţia de ŞEF de DEPOZIT la RADIOUL PUBLIC

Georgică Severin şi-a asumat Radioul public ca pe una dintre zecile de proprietăţi din declaraţia sa de avere şi, acum, doreşte să dea ceva înapoi PSD, partidul care l-a pus şef peste Societatea Română de Radiodifuziune, la ordinul lui Liviu Dragnea.

După ce presa a scris pe larg despre salariul faraonic al şefei lui de cabinet, Georgică Severin a pregătit împreună cu Sindicatul Liber (sindicat galben, aservit conducerii, declarat de curând nereprezentativ), o ”oficializare” a acestei funcţii, printr-o inginerie cel puţin dubioasă: inventarea unui şef de cabinet superior unui director de cabinet (!!!) pentru că funcţia de director de cabinet fusese ocupată prin concurs.

De notat că în organigrama SRR există funcţia de director de cabinet, dar Georgică Severin a inventat înca un post: șef cabinet. Pe lânga acest post de conducere, el a mai inventat şi funcţia de şef depozit sau funcţia de manager de proiect. (Dovada se găseşte AICI)

Potrivit surselor Podul.ro, Georgică Severin se pregăteşte să îngenuncheze definitiv libertatea de exprimare în Radio România, printr-un alt derapaj de la reglementările legale: modificarea legii 41, art. 11 referitor la personalul de specialitate din SRR. Acesta urmăreşte intimidarea jurnaliştilor şi confiscarea dreptului constituţional la liberă exprimare, printr-un alt articol în care este stipulată desfacerea directă a contractului de muncă, dacă jurnaliştii încearcă să muncească suplimentar, în altă parte, fără să îi ceară voie lui Georgică Severin, în cadrul Comitetul Director.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.