VIDEO Un deputat l-a făcut pe Dragnea să fugă din plen: "Elicopterul vă așteaptă pe terasă! Drum bun până la Târgoviște! Unde sunt banii, hoților?!"


VIDEO Un deputat l-a făcut pe Dragnea să fugă din plen: "Elicopterul vă așteaptă pe terasă! Drum bun până la Târgoviște! Unde sunt banii, hoților?!"

Luni, 4 martie, a avut loc Ora Premierului în Parlamentul României, Viorica Dăncilă fiind trasă la răspundere în plenul Camerei Deputaților pentru OUG 114, ordonanță contestată de din ce în ce mai mulți actori economici. 

În acest context, deputatul PNL Florin Roman i s-a adresat în plen lui Liviu Dragnea pe care îl consideră premierul de facto al României. Printr-un discurs virulent, liberalul a atras atenția asupra furtului guvernării PSD care a sărăcit românii, social-democrații dând cu o mână și luând cu două. Pe final, Florin Roman i-a transmis indirect lui Dragnea că ar trebui să aibă sfârșitul lui Nicolae Ceaușescu invocând scena fugii dictatorului cu elicopterul spre Târgoviște. 

"Domnule Dragnea poate rămâneți pentru că vrem să ne adresăm prim-ministrului de facto al României care fuge, dar vine vremea când va trebui să nu mai mai fugiți. Domnule Dragnea, ați furat banii copiilor refuzând majorarea alocațiilor de la 1 martie, ați tăitat pensiile prin înghețarea punctului de pensie începând cu 1 ianuarie, ați furat o pensie fiuecărui pensionar, ați scumpit ratele la bănci, ați majorat facturile la gaze și electricitate, la cablu, la internet, la telefonie mobilă, creșteți impozitele locale cu până la 400%. Domnule Dragnea dacă rămâneați în sală voiam să vă spun că sunteți mai rău decât Andrey Vyshinsky, ideologul dumneavoastră sovietic. Aș mai spune domnule Dragnea că vă pregătiți să furați Pilonul II de pensii. Ați pus ochii pe aurul românilor și i-ați lăsat pe români după toate hoțiile cu portofelul, ia să vedem, cu 2 lei. Ați umplut portofelul și l-ați golit. Asta faceți voi, dați cu o mână și luați cu două. Unde sunt banii, hoților?! În șpăgi, în comisioane, în șpăgi pe care le dați prin cimitire, în șpăgi pe care le dați prin tablouri?! Ați introdus 184 de taxe noi, ați mințit românii că nu veți introduce nicio taxă nouă și le-ați pus biruri noi pentru că vreți să și pielea, dar și aerul pe care îl respiră fiecare român. 

În final, vă solicităm să abrogați și să plecați. Domnule Dragnea, elicopterul vă așteaptă pe terasă. Drum bun și până la Târgoviște să aveți ce trebuie!", a declarat Florin Roman în plenul Camerei Deputaților. 

VEDEȚI AICI VIDEO CU LINȘAJUL LIBERALULUI ASUPRA LUI LIVIU DRAGNEA

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.