PSD boicotează votul moțiunii simple anti-Toader. Ședința Camerei Deputaților a fost suspendată


PSD boicotează votul moțiunii simple anti-Toader. Ședința Camerei Deputaților a fost suspendată

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor a fost suspendată, miercuri, din lipsă de cvorum, după ce social-democrații au decis să nu participe la sesiunea de vot final unde trebuia să fie supusă aprobării moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Preşedintele de şedinţă, Florin Iordache, a solicitat verificarea, constatându-se că nu este cvorum, în sală fiind prezenţi 110 deputaţi.

„Sunt 110 prezenţi, nu suntem în cvorum. În aceste condiţii sunt obligat să suspend şedinţa”, a spus Iordache, informează g4media.ro

Anterior, deputaţii PSD s-au întrunit în şedinţă de grup cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, înaintea votului asupra moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Votul final asupra moţiunii simple, intitulată „Tudorel Toader şi PSD – ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie” şi iniţiată de 91 de deputaţi de la PNL şi USR, ar fi trebuit dat miercuri.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.