Dan Barna îi dă fiori Gabrielei Firea: E posibil ca la Bucureşti să trebuiască să existe o colaborare cu PNL la alegerile locale!


Dan Barna îi dă fiori Gabrielei Firea: E posibil ca la Bucureşti să trebuiască să existe o colaborare cu PNL la alegerile locale!

Președintele USR, Dan Barna, a participat în cadrul unei conferințe de presă la Arad, iar una din temele abordate a fost colaborarea cu PNL.

Concret, chestionat privind colaborarea cu PNL în condițiile în care la Arad nu există, USR având chiar o atitudine opozantă față de liberali, Barna a transmis că în teritoriu posibil să meargă separat cele două partide, dar în București ia în calcul un front comun cu Partidul Național Liberal pentru Primăria Capitalei pentru a scoate Capitala de sub domnia Gabrielei Firea.

Este posibil ca la Bucureşti să trebuiască să existe o colaborare (cu PNL - n.r.) pentru a reuşi să scoatem Bucureştiul de sub domnia doamnei Firea, însă sunt multe alte municipii şi oraşe din România, între care şi Aradul, Timişoara, Braşovul, unde vom avea candidaţi independent de poziţia PNL (...) În USR există un principiu destul de puternic, acela al autonomiei filialelor locale. Evident că fiecare decizie va fi luată în discuţie cu fiecare filială în parte, nu va exista o strategie naţională, în afară de această alianţă (USR PLUS - n.r.) care îşi propune să meargă şi după aceste alegeri europarlamentare”, a spus Barna, potrivit digi24.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.