Mărturisirea unui lider PSD: "Nu găsesc argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze"


Mărturisirea unui lider PSD: "Nu găsesc argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze"

Liderul PSD Suceava, consilierul județean, Dan Ioan Cușnir, a anunțat că a distrbuit și el videoclipul suceveanului Ștefan Mandachi, „România vrea autostrăzi”, însă îi numește „ipocriți” pe liberalii din județ care au anunțat că susțin protestul de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00, potrivit HotNews.ro.

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, susține că politicieni precum Ion Lungu, Gheorghe Flutur, Alexandru Băișanu și Cătălin Nechifor "dau dovadă de o ipocrizie în formă agravată" în încercarea lor de a câștiga electoral de pe urma unui demers lăudabil al suceveanului Ștefan Mandachi, iar "aceste penibile încercări riscă să deturneze și să pervertească acest demers civic".

Cușnir afirmă că și el a distribuit clipul "România vrea autostrăzi" deoarece crede că singura soluție pentru dezvoltare este infrastructură și educație, iar orice altceva e o consecință a celor două.

"Eu însă nu am fost primar, nu am avut nicio funcție în care să administrez direct bani publici. Chiar dacă sunt afiliat politic, până una alta, sunt un cetățean plătitor de taxe și un tată care nu găsește argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze", spune liderul PSD Suceava.

 Potrivit acestuia, "spiritul real al acestei mișcări nu este limitat strict la autostrăzi, ci se refera, de fapt, la infrastructură în sens larg".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.