Delir marca PSD. "Cucul" paralel cu infrastructura a găsit vinovatul pentru lipsa autostrăzilor: statul paralel


Delir marca PSD. "Cucul" paralel cu infrastructura a găsit vinovatul pentru lipsa autostrăzilor: statul paralel

Delirul PSD-iștilor în încercarea de a găsi alți vinovați decât propriile persoane pentru situația în care se află România a continuat și luni, 18 martie. Ministrul Transporturilor a dat vina pe statul paralel în privința lipsei autostrăzilor. Concret, Răzvan Cuc a susținut că „oamenii erau terorizați de statul paralel, de tot felul de amenințări că dacă semnezi te duci la pușcărie”, iar din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaților din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidați de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineața.
În contextul acesta, mulți oameni au spus că nu vor să facă act adițional la contract, că s-ar putea interpreta, în condițiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, și era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a declarat ministrul, luni, într-o conferință de presă la Craiova, scrie Mediafax.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.