MIZELE amnistiei fiscale: Dragnea și Vâlcov pregătesc un TUN de 89,1 MILIARDE lei pentru securiștii de la stat


MIZELE amnistiei fiscale: Dragnea și Vâlcov pregătesc un TUN de 89,1 MILIARDE lei pentru securiștii de la stat

Președintele Comisiei economice a Senatului – l-am numit pe liberalul Florin Cîțu – avertizează, prin intermediul unei postări pe Facebook, că amnistia fiscală dorită cu ardoare de șeful PSD-ist Liviu Dragnea și de acoliții săi nu reprezintă nimic altceva decât un tun de 89,1 miliarde lei pentru sinecuriștii de la stat.

Senatorul PNL atrage atenția că, dacă se face, o amnistie fiscală trebuie să se aplice tuturor persoanelor fizice și juridice.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cîțu.

”Amnistia fiscală, un tun de 89.1 miliarde lei pentru sinecuriștii de la stat!

Companiile de stat plătesc salarii mai mari decât cele din companiile cu capital privat românesc, DAR au și cea mai mică productivitate din economie. Aici vorbim de companii, productivitatea în administrația publică... nu există.

Acum, companiile de stat mai primesc un cadou – amnistia fiscala.

În acest moment companiile publice financiare și nefinanciare au datorii totale de 89.1 miliarde lei!!!

Acești bani nu au fost plătiți și iar impactul în economie a fost devastator. O mulțime de companii private au intrat în faliment. Iar gaura a fost acoperită de taxe mai mari și mai multe plătite de sectorul privat și împrumuturi cu cele mai mari dobânzi din UE. Mai simplu, gaura este plătită de sectorul privat astăzi și de sectorul privat din viitor (daca va mai exista).

Comuniștii de la PSD+ALDE nu vor să vândă companiile de stat cu datorii sau să le închidă. NU.

Vor să le șteargă datoriile, iar după aceea să le permită să facă ceea ce știu mai bine – datorii si pierderi. Atât timp cât au posturi pentru sinecuriștii de partid.

Dar ANAF de ce nu a recuperat aceste datorii?

Teodorovici trebuie să prezinte public acțiunile întreprinse de ANAF pentru recuperarea datoriior companiilor de stat și ce sancțiuni au fost aplicate. Sau ANAF atacă doar investitorii privați și persoanele fizice?

Amnistia fiscală trebuie să se aplice tuturor persoanelor FIZICE și JURIDICE”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.