Camelia Tabacu, semnal de alarmă: "Găina turmentată de la Palatul Victoria e în acest moment la fel de periculoasă și distructivă ca Livache"


Camelia Tabacu, semnal de alarmă: "Găina turmentată de la Palatul Victoria e în acest moment la fel de periculoasă și distructivă ca Livache"

Jurnalista Camelia Tabacu vorbește critic într-o postare pe Facebook la adresa Vioricăi Dăncilă și susține că este la fel de „periculoasă și distructivă” precum Liviu Dragnea.

Camelia Tabacu mai spune că Viorica Dăncilă „a pierdut contactul cu ea însăși și avansează în direcția în care o împinge clica penală ca un spărgător de gheață scăpat de sub control”.

Găina turmentată de la Palatul Victoria e în acest moment la fel de periculoasă și distructivă ca Livache. În prostia sa abisală, bombardată zilnic cu osanale grețoase, femeia de paie a pierdut contactul cu ea însăși și avansează în direcția în care o împinge clica penală ca un spărgător de gheață scăpat de sub control. Este imposibil ca, după nouă ani de shopping vesel la Bruxelles, scroafa urcată în copac, care grohăie agresiv pe podiumurile lumii toate dejecțiile lui Dragnea, să mai creadă vreodată despre ea că este insignifiantă, când o fostă jurnalistă s-a udat de la spiciul ei patriotic, premierul Israelului o numește „prietena mea”, Chirieac și colegii de lovele pesediste behăie că scoate țara din haos, presa antijustiție își rupe telefoanele și microfoanele să-i smulgă o inepție în exclusivitate, iar tot partidul, tot guvernul îi dau impresia că o consultă și că are ultimul cuvânt.

În curând, Imelda Marcos de Videle nici dumicatul nu și-l va mai duce singură la gură, prea ocupată să-i răspundă lui Trump și să-l pună pe Bibi în așteptare (firește, niște actori de mâna a 15-a tocmiți de Codrin să o țină ocupată), a scris Camelia Tabacu pe Facebook.

Reacția jurnalistei vine după ce Viorica Dăncilă a avut prima ieșire publică, la postul de televiziune România TV, după scandalul mutării ambasadei României din Israel de la Tel Avil la Ierusalim, afirmând că „toate aceste întâlniri, toate aceste discuții au repus România pe harta mondială”.

„La Washington am avut întâlniri cu vicepreșdintele Mike Pence, cu secretarul pentru Comerț, Wilbur Ross, cu șefa Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, și cu premierul Netanyahu. Toate aceste întâlniri, toate aceste discuții au repus România pe harta mondială și spun acest lucru într-un context pozitiv. Îmi pare rău că domnul președinte iese cu afirmații care pot aduce prejudicii imaginii României. Când are ceva de reproșat să nu iasă cu reacții publice. Nu este vina mea că nu s-a mai făcut vizita Regelui Iordaniei. Regele trebuia să aibă întâlnire cu președintele. Președintele trebuia să-l sune (pe Regele Iordaniei) și să îi spună că nu este de acord cu acest lucru, pentru că regele este omologul său nu al prim-ministrului. Percepția că vom avea relații proaste cu statele arabe este o percepție pe care vor să o inducă unii”, a mai delirat Viorica Dăncilă la România TV.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.