VIDEO Carmen Avram, pledoarie scabroasă: "Colegii mei PSD-iști luptă de doi ani și ceva prin foc, prin mii de baionete precum Ana lui Manole"


VIDEO Carmen Avram, pledoarie scabroasă: "Colegii mei PSD-iști luptă de doi ani și ceva prin foc, prin mii de baionete precum Ana lui Manole"

Carmen Avram, aflată pe poziția 2 pe lista PSD de candidați la europarlamentare, a avut miercuri o pledoarie scabroasă și lingușitoare despre grupul infracțional în care a intrat. 

Concret, după ce marți a izbucnit în lacrimi pentru PSD, miercuri a spus despre colegii săi din partid că de doi ani și ceva luptă "ca în poezii, prin foc, prin mii de baionete" precum "Ana lui Manole, erau furtuni, și ninsori și vânt și ei se duceau înainte".

VEDEȚI ȘI: VIDEO Imaginea degradării morale. Carmen Avram, în lacrimi pentru PSD

„Momentul în care am zis ‘da, vreau să fac asta’, a fost după ce i-am urmărit pe colegii mei pesediști, vreme de doi ani și ceva, cum se luptă. Erau ca în poezii, prin foc, prin mii de baionete, urcăm acum sus… Lupta asta îngrozitoare a lor, erau ca Ana lui Manole, erau furtuni, și ninsori și vânt și ei se duceau înainte, vooiau să facă ceva. Erau fericiți că ajunseseră acolo, doreau să facă ceva. Și din față erau ăia ca la Hollywood, cu ventilatoare, să îi oprească din a avansa. 

Și dopă doi ani a fost acest discurs al doamnei premier Viorica Dăncilă, din Parlamentul European, în care a vorbit așa cum vorbesc eu uneori în mintea mea, când mă revolt la televizor. Am auzit-o pe femeia asta având cuvintele mele în gură și vorbind despre România. Spunând în esență, ‘Nu aveți voie să faceți asta țării mele, pentru că țara mea nu este așa cum va este descrisă vouă aici și țara mea are aceleași drepturi ca fiecare dintre voi, noi nu suntem ruda săracă de la o masă’. Ăla a fost un moment în care am zis aș vrea”, a declarat Carmen Avram la DC News, potrivit aktual24.ro

VEDEȚI VIDEO DE LA 10:30:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.