PNL a strâns cel mai mare număr de semnături în vederea candidaturii la europarlamentare: aproximativ 1,4 milioane


PNL a strâns cel mai mare număr de semnături în vederea candidaturii la europarlamentare: aproximativ 1,4 milioane

Partidul Național Liberal a strâns cel mai mare număr de semnături în vederea candidaturii la alegerile europarlamentare. Concret, PNL a primit semnătura a aproximativ 1,4 milioane de cetățeni.

Le mulțumim celor aproape 1,4 milioane de cetățeni care ne-au acordat încrederea și care au semnat pentru  susținerea listei de candidați a Partidului Național Liberal.

 Partidul Național Liberal, astăzi, este partidul care se bucură de cea mai mare  încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care le-am depus în susținerea listei, clasând Partidul Național Liberal pe primul loc ca și susținere a listei de candidați. Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături și de asemenea, pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat Ludovic Orban. 

Totodată, Ludovic Orban a subliniat importanța votului din 26 mai la alegerile europarlamentare.

Să își exprime opțiunea politică, să folosească această ocazie pentru a vota Partidul Național Liberal, pentru că votul pentru Partidul Național Liberal are valoarea unui vot pentru o adevărată moțiune de cenzură împotriva actualei guvernări.

 Îi chem pe români, prin votul pe care și-l vor exprima, să elibereze România de tentaculele caracatiței condusă de infractori, de hoți și de habarniști care și-au bătut joc de România în ultimii 2 ani și jumătate”, a menționat Ludovic Orban.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.