ALERTĂ: Dăncilă și Toader pregătesc, VINERI, OUG pentru spălarea lui Dragnea. ACUZAȚIILE unui sociolog cunoscut


ALERTĂ: Dăncilă și Toader pregătesc, VINERI, OUG pentru spălarea lui Dragnea. ACUZAȚIILE unui sociolog cunoscut

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu avertizează, prin intermediul unei postări pe Facebook, că există riscul ca servitorii Viorica Dăncilă și Tudorel Toader să-l ”albească” pe șeful PSD-ist Liviu Dragnea, vineri, printr-o OUG care să-l scape de condamnarea definitivă pentru fraudă la referendum.

”Deci nu va mai fi un infractor în funcția de șef al Camerei Deputaților, va fi un infractor nenorocit în funcția de șef al Camerei Deputaților”, este concluzia lui Lăzăroiu.

Podul.ro vă prezintă considerațiile sociologului.

”Trebuie să fim conștienți că, până la referendumul din 26 mai, Dragnea nu va mai fi <penal în funcție publică> pentru că servitorii lui, Dăncilă și Toader, vor da OUG prin care să-l scape de condamnarea definitivă pentru fraudă la (alt) referendum.

Se zice că chiar mâine, în ședința de guvern, lui Dragnea i se va albi cazierul. Deci nu va mai fi un infractor în funcția de șef al Camerei Deputaților, va fi un infractor nenorocit în funcția de șef al Camerei Deputaților”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.