VIDEO "Deputatul-mitralieră" Cătălin Rădulescu, atacuri de jagardea la adresa lui Klaus Iohannis: "Să consulte un medic!"


VIDEO "Deputatul-mitralieră" Cătălin Rădulescu, atacuri de jagardea la adresa lui Klaus Iohannis: "Să consulte un medic!"

Klaus Iohannis a anunțat luni că va chema Parlamentul la noi consultări privind referendumul pe justiție. Una din cele mai odioase reacții din PSD privitoare la acest lucru este cea a deputatului-mitralieră, Cătălin Rădulescu. Concret, mitralieră i-a transmis lui Iohannis să consulte mai întâi un medic.

CITIȚI ȘI AICI: Klaus Iohannis cheamă Parlamentul la consultări privind referendumul pe justiție. Avertisment dur pentru Guvern: "Să nu emită OUG pe justiție până nu se exprimă poporul!

Totodată, Cătălin Rădulescu l-a atenționat pe Iohannis că atacurile la Guvern nu ar fi constituționale și la un moment dat vor exista consecințe. căci președintele își va pierde imunitatea. 

"Prima dată trebuie să consulte un medic domnul președinte. Asta este părerea mea personală. Apoi să consulte Constituția, iar ulterior Parlamentul. Îl așteptăm cu drag la consultări și îi vom da un răspuns.Și să lase și amenințările împotriva Guvernului sau a Parlamentului pentru că chit că îl acoperă Constituția cu imunitatea, s-ar putea ca la un moment dat să nu o mai aibă. Guvernul nu e cutiuța lui de valori, nici anexa prezidențială. Să lase astfel de amenințări că nu sunt constituționale", a declarat deputatul mitralieră. 

VEDEȚI AICI VIDEO CU ATACUL LUI MITRALIERĂ LA ADRESA LUI KLAUS IOHANNIS

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.