ACUZAȚIILE unui vicepreședinte PNL: Dragnea se pregătește să scape de PUȘCĂRIE prin OUG, înainte de referendumul de pe 26 mai EXCLUSIV


ACUZAȚIILE unui vicepreședinte PNL: Dragnea se pregătește să scape de PUȘCĂRIE prin OUG, înainte de referendumul de pe 26 mai EXCLUSIV

Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu și acoliții lor vor să impună OUG cu adresă pentru modificarea Codurilor Penale înainte de referendumul pe Justiție pregătit de președintele Klaus Iohannis, pentru data de 26 mai, avertizează vicepreședintele PNL, Florin Roman, în exclusivitate pentru Podul.ro. Precizăm că printre principalii beneficiari ai unei astfel de mișcări este chiar infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, șeful PSD.

Vă prezentăm acuzațiile deputatului liberal.

”Viermuiala PSD-ALDE indică faptul că Dragnea, Tăriceanu și acoliții lor premeditează impunerea OUG-urile pentru spălarea și salvarea politicienilor certați cu legea înaintea referendumului anunțat de președintele Klaus Iohannis. Dacă Dragnea ar impune aceste nenorociri prin OUG după referendum, care va trece cu succes proba urnelor, sfidarea și obrăznicia PSD-ALDE ar fi prea mari, mai ales după exprimarea unui astfel de vot. Pe de altă parte, Dragnea riscă să ajungă la pușcărie în Dosarul angajărilor fictive, ceea ce înseamnă că va face totul pentru a scăpa prin OUG. Disperarea este mare.

După ce am văzut de-a lungul ultimilor doi ani și jumătate – campania concertată de distrugere a Justiției și de salvare a penalilor, chiar dacă aceste acțiuni ne izolează în cadrul Uniunii Europene –, eu unul mă aștept de la Dragnea și de la Tăriceanu la tot ce poate fi mai rău. Nu cred că vor renunța la obiectivele lor reprobabile, fiindcă tot ce au făcut până acum se înscrie în această obsesie. Fără OUG-urile lui Tudorel Toader, Dragnea riscă să ajungă după gratii. Așadar, să nu fim naivi și să ne așteptăm la tot ce este mai rău de la acești indivizi.

Sunt ferm convins că referendumul pe Justiție pregătit de Klaus Iohannis va trece cu brio de proba urnelor, pe 26 mai. Este dreptul președintelui să convoace referendum, să-l extindă atât cât trebuie și să-i consulte pe români. După OUG 13 am avut în stradă peste 600.000 de români, iar după aceea s-au permanentizat protestele, mai mari, mai mici, însă este clar că românii nu mai acceptă abuzurile și derapajele coaliției PSD-ALDE. Referendumul va trece, iar Dragnea și Tăriceanu se tem de asta”, a declarat Florin Roman, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.