FOTO Elevi din Teleorman, conduși pe "calea cea STÂNGĂ". Microbuzele propagandistice ale PSD cu care sunt transportați la școală


FOTO Elevi din Teleorman, conduși pe "calea cea STÂNGĂ". Microbuzele propagandistice ale PSD cu care sunt transportați la școală

Jurnalista Carmen Dumitrescu semnalează pe Liber în Teleorman faptul că Primăria Alexandria a introdus recent transportul elevilor care locuiesc în zonele mărginașe ale orașului, însă microbuzele școlare sunt inscripționate cu numere de înmatriculare PSD.

"Cu siguranță cunoașteți microbuzele galbene, al căror rol este acela de a transporta elevii între școală și casă. Ele sunt puse la dispoziția elevilor de către primării, și din câte am aflat, Primăria Alexandria a introdus recent transportul gratuit al elevilor care locuiesc în zonele mărginașe ale orașului, în speță PECO, dar învață în zona centrală a lui. De altfel, primarul Victor Drăgușin și-a exprimat intenția de a extinde zona microbuzelor școlare și pentru elevii care locuiesc în zona Filaturii sau în zona magazinului Kaufland. Până aici, nimic ciudat sau în neregulă. Faptul că sunt elevi care beneficiază de transport gratuit e absolut lăudabil pentru actuala administrație a reședinței județului Teleorman. Problema apare atunci când remarcăm faptul că microbuzele galbene sunt înmatriculate cu numere pesediste", scrie Carmen Dumitrescu.

VEDEȚI AICI FOTO CU UN MICROBUZ DIN ALEXANDRIA CU PLĂCUȚĂ PSD

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.