VIDEO Dragnea, enervat de întrebările unei jurnaliste privind Dosarul Revoluției și cel al Mineriadei: "Sunteți din alt film? Ce naiba?"


VIDEO Dragnea, enervat de întrebările unei jurnaliste privind Dosarul Revoluției și cel al Mineriadei: "Sunteți din alt film? Ce naiba?"

Vineri a avut loc un miting al PSD la Craiova la care au participat câteva zeci de mii de persoane. Pe final, Liviu Dragnea, când dorea să părăsească mulțimea, a fost întrebat de jurnalista Loredana Diacu dacă se delimitează de Ion Iliescu, acuzat pentru infracțiuni împotriva umanității în Dosarul Revoluției, dar și în cel al Mineriadei. 

Inițial, Dragnea a profitat de ocazie să-l atace pe Augustin Lazăr și să spună că Dosarul Revoluției trimis de procurorul general în instanță reprezintă o "mascaradă", pentru ca apoi să aibă doar cuvinte laudative față de Ion Iliescu. Când a venit vorba și despre Dosarul Mineriadei, Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul și i-a răspuns jurnalistei într-un mod grobian: "domnișoară, mai calm. Uitați-vă că aici este altă atmosferă. Sunteți din alt film? Ce naiba?".

Reporter Epoch Times: Referitor la Dosarul Revoluției, luați o poziție în cazul lui Ion Iliescu? Vă delimitați în vreun fel de dânsul?

Dragnea: Dosarul Revoluției trimis de Lazăr la instanță este o mascaradă ca să încerce să abată atenția de la grozăviile care au ieșit la iveală despre el. Ca și premiul pe care o să-l primească săptămâna viitoare de la un oengheu care, vezi Doamne, lupta pentru democrație și drepturile omului.

Nu mă pot delimita de Ion Iliescu. Este un om pe care-l apreciez, un om care a ținut România în granițele ei și în stabilitate într-o perioadă foarte grea. 

Reporter Epoch Times: Și în Dosarul Mineriadei este acuzat Ion Iliescu de infracțiuni contra umanității.

Dragnea: Domnișoară, mai calm. Uitați-vă că aici este altă atmosferă. Sunteți din alt film? Ce naiba?!

Vă prezentăm video cu dialogul dintre reporterul Epoch Times și Liviu Dragnea: 

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.