ADIO investiții! FMI confirmă cele mai negre predicții: România trebuie să ÎMPRUMUTE MASIV doar pentru cheltuieli curente. Dragnea pregătește MĂRIRI de taxe prin OUG


ADIO investiții! FMI confirmă cele mai negre predicții: România trebuie să ÎMPRUMUTE MASIV doar pentru cheltuieli curente. Dragnea pregătește MĂRIRI de taxe prin OUG

Președintele Comisiei economice a Senatului – l-am numit pe liberalul Florin Cîțu – avertizează (prin intermediul unei postări pe Facebook) că, potrivit confirmărilor FMI, România trebuie să se ”împrumute masiv”, ”la cele mai mari dobânzi din cadrul Uniunii Europene”, și asta numai pentru a acoperi cheltuielile curente.

În pofida acestor realități facilitate de guvernarea PSD-ALDE, Câțu susține că infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea a pregătit niște OUG-uri nocive pentru sectorul privat, cu scopul de a crește taxele.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cîțu.

ADIO investiții! FMI confirmă că România TREBUIE să împrumute MASIV doar pentru cheltuieli curente!

Ministerul Finanțelor Publice încearcă să ascundă informația, dar a publicat-o FMI.

În ultimii doi ani, MFP a prezentat din ce în ce mai puține informații și mereu cu întârziere. Este un comportament normal pentru un guvern care măsluiește datele și ascunde informații.

Funcționarii din MFP și CNSP știu foarte bine că sunt părtași la măsluirea datelor și distrugerea economiei. Toți cei responsabili pentru situația în care a ajuns Romania astăzi vor plăti.

ATENȚIE!

Necesarul de finanțare al Romaniei în 2018 a ajuns la... sunteți pregătiți? ....aproximativ 82 miliarde lei. Cu 20 de miliarde lei mai mult decât în 2017.

Acești bani trebuie împrumutați la dobânzi care s-au dublat și triplat față de decembrie 2016 – cele mai mari dobânzi din UE.

Mai mult, România este singura țară din UE care se împrumută mai scump de la un an la altul.

Grecia se împrumută mai ieftin și cu dobânzi în scădere de la un an la altul.

După doi ani de guvernare PSD +ALDE:

România este considerată de piețele financiare MAI RISCANTĂ decât GRECIA!!!

De aceea, de doi ani de zile guvernul tot introduce taxe noi, accize și pe final de an, în 2018, a venit cu OUG 114. Dragnea este disperat, are nevoie de bani pentru că știe că fără să plătească nu primește voturi.

Pentru PSD+ALDE lucrurile sunt clare.

Gaura din finanțele publice poate să fie acoperită prin tăieri de cheltuieli, concedierea rudelor, amanatelor, amanților, incompetenților din aparatul de stat.

Dragnea, exact ca în ultimii doi ani, o să CREASCĂ TAXELE pentru că știe foarte bine că sectorul privat nu-l votează.

Ordonanțele, mult mai nocive pentru sectorul privat ca OUG 114, sunt PREGĂTITE”, scrie Florin Cîțu.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.