FOTO Dragnea și viralizarea frigiderelor. Dacian Cioloș îi răspunde unui cetățean în spirit de glumă: "Am notat. Vă rog să lăsați acolo ce-ați cumpărat din mărirea de salariu oferită de PSD”


FOTO Dragnea și viralizarea frigiderelor. Dacian Cioloș îi răspunde unui cetățean în spirit de glumă: "Am notat. Vă rog să lăsați acolo ce-ați cumpărat din mărirea de salariu oferită de PSD”

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a profitat de declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, de la Botoșani, conform cărora în cazul în care alianţa USR-PLUS va ajunge la guvernare, atunci românii vor rămâne fără case, frigidere şi „aragaze“ (forma corectă de plural fiind aragazuri).

După discursul liderului PSD de la Botoșani, internauții au luat foc cu postări amuzante legate de alianța USR-PLUS și de șefii acestora, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș a distribuit imediat o fotografie USR în care scrie: „orice om îi este teamă că-i fură PLUS „aragazele”. Frigiderele le ia USR ca să nu mai rămână #nimic!”.

Postarea a strâns mai bine de 600 de comentarii printre care: „Domnule Cioloș vă rog înainte să veniți să îmi luați frigiderul, dacă se poate să mă anunțați cu o zi doua înainte să îl pun la dezghețat”, iar liderul PLUS i-a răspuns: „Am notat. Vă rog să lăsați acolo ce-ați cumpărat din mărirea de salariu oferită de PSD”.

„Imi donez singur frigiderul către USR și aragazul către PLUS. Dar sa facă parlament cu 300 de parlamentari sa taie toate pensiile și salariile nesintite ale acestora, sa susțină legile ÎMPOTRIVA corupției, sa pună un premier care sa ne reprezinte și sa nu ne mai facă de ras cu nivelul ridicat de analfabetism, sa refacă legile in așa fel încât sa atragem investitorii mari in țara iar cei mici locali sa se poată dezvolta. Sa susțină mai mult învățământul ca acolo se dezvolta viitoarele generații”, a comentat un alt utilizator Facebook.

„Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze (n.r. - forma corectă la plural este aragazuri), e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom'le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program”, a spus Liviu Dragnea la Botoșani.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.