VIDEO Un alt NIMIC din PSD. Un deputat a înjurat un protestatar și a fost cât pe ce să lovească un alt manifestant


VIDEO Un alt NIMIC din PSD. Un deputat a înjurat un protestatar și a fost cât pe ce să lovească un alt manifestant

Sâmbătă a avut loc la Iași mitingul de lansare a candidaților PSDragnea la alegerile europarlamentare. Ținând cont de felul ostil în care i-au primit ieșenii, putem spune că PSD a trăit cu iluzia că Moldova ar mai fi un fief pe care-l controlează, dar există semnale puternice că nu ar mai fi așa. 

CITIȚI ȘI: Infractorul paralel atacă protestatarii ieșeni de la adăpost. Liviu Dragnea a avut parte de marșul funebru politic chiar în Moldova

Ieșenii veniți la manifestație au tras un semnal de alarmă că sunt sătui până peste cap de PSD. Evenimentul nu s-a lăsat fără incidente. Fostul boxer Vasile Cîtea, actualmente deputat PSD, a completat lista de nimicuri din partidul lui Dragnea pierzându-și cumpătul și înjurând la un moment dat un protestatar, iar ulterior, crezându-se în ringul de box, a fost gata să lovească un alt manifestant, dar s-a oprit în ultima clipă. 

„Du-te-n morții mă-tii!”, l-a înjurat deputatul PSD Vasile Cîtea pe un protestatar. 

„Jegoșilor! (...) V-ați tuns toți așa ca pușcăriașii”, au strigat protestatarii.

„De ce plecați ca niște șobolani?”, l-au întrebat protestatarii pe Cîtea.

„Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ți-am luat eu ție?”, a replicat Cîtea.

„Băi, slugă proastă”, a venit răspunsul unui alt protestatar.

„Ce ați făcut pentru Moldova? La pușcărie!”, au spus alți manifestanți.

Vă prezentăm video în cele ce urmează. De la 0:24 deputatul PSD este surprins cum înjură un protestatar, iar de la 1:50 Vasile Cîtea a fost aproape să lovească un alt manifestant:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.