ACUZAȚII de la vârful PNL: Dragnea CUMPĂRĂ VOTURI cu banii munciți de sectorul privat. PSD, grup infracțional controlat de MOSCOVA.


ACUZAȚII de la vârful PNL: Dragnea CUMPĂRĂ VOTURI cu banii munciți de sectorul privat. PSD, grup infracțional controlat de MOSCOVA.

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – explică, pe Facebook, că sistemul privat este supra-taxat, supra-controlat și supra-amendat de coaliția PSD-ALDE tocmai pentru a fi asigurate salariile sigure și faraonice ale angajaților la stat, compensându-se astfel și numeroasele zile libere pe care guvernarea PSDragnea le-a oferit, pe tavă, sectorului bugetar, deși acesta are o productivitate mult mai mica decât cel privat. Să nu uităm: companiile de stat au datorii neplătite de 90 miliarde lei.

”Este simplu. PSD cumpără voturi cu bani munciți de sectorul privat”, avertizează Cîțu, care susține că PSDragnea este un ”grup infracțional controlat direct de Moscova”.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cîțu.

”Dragnea și gașca lui de infractori îi consideră pe românii din sectorul privat cetățeni de rang inferior.

Românii din sectorul privat sunt supra-taxați, supra-controlați, supra-amendați etc.

Angajații la stat câștigă salarii mai mari decât în sectorul privat, au o productivitate mai mică, dar beneficiază și de cele mai multe zile libere.

Astăzi (luni – n. red.) bugetarii au liber. Așa a hotărât Dragnea.

Tot astăzi sectorul privat muncește DOAR pentru a plăti taxe. Tot ce este produs astăzi trebuie să compensenze pentru zilele libere ale sectorului bugetar.

Fără aceste taxe salariile bugetarilor și pensiile nu se platesc. Nu se plătesc cele 2 miliarde de euro anual în pensii special. (…)

Mergeți TOȚI la vot!!!

În 2019/2020 aruncăm la lada de gunoi a istoriei acest grup infracțional controlat direct de Moscova.

P.S. Este simplu. PSD cumpără voturi cu banii munciți de sectorul privat.

P.P.S. Companiile de stat au datorii neplătite de 90 miliarde lei”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.