Dragnea și Dăncilă au pregătit OUG pentru ajutorarea tovarășului Maduro? Complexul RSR, la modă în Venezuela

Dragnea și Dăncilă au pregătit OUG pentru ajutorarea tovarășului Maduro? Complexul RSR, la modă în Venezuela

Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță îi întreabă ironic pe Dragnea și Dăncilă, prin intermediul unei postări pe Facebook, dacă nu au pregătit vreo OUG privind trimiterea de ajutoare pentru tovarășul Maduro, în Venezuela: ”tancuri de plastic, mititei și muștar de Teleorman”.

De asemenea, teologul explică de ce ”complexul RSR” (Republica Socialistă România – n. red.) lucrează neîngrădit și în Venezuela comunistă, susținută frenetic de Rusia și Cuba: ”Degeaba există 10.000 de oameni deștepți, tot milioanele de tembeli cu drept de vot au ultimul necuvînt”.

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Cristian Bădiliță.

”Dragnea si Dancila n-au trimis înca ajutor logistic, tancuri de plastic, mititei si mustar de Teleorman camaradului Maduro, în Venezuala? Rog Ordonanță de Urgență!

Comunistul Maduro <beneficiază> de sprijinul a peste doua milioane de pensionari fanatizați, mai staliniști decît Stalin, bărbați si femei. Una dintre ele declara, astăzi, jurnaliștilor europeni: <Am să mă intoxic cu SIDA și apoi am să mă las violată de cît mai mulți dușmani, ca să-i contaminez!> Auziți, doamnelor? Ăsta patriotism <adevărat>, atenție, în anul 2019 post Christum.

<Complexul RSR> lucrează și în Venezuela: degeaba există 10.000 de oameni deștepți, tot milioanele de tembeli cu drept de vot au ultimul necuvînt”, scrie Cristian Bădiliță.