Delirul duduie la PSD. Rovana Plumb: În România există locuri de muncă mai multe decât în Germania. Azi, există salarii mai mari în țara noastră!


Delirul duduie la PSD. Rovana Plumb: În România există locuri de muncă mai multe decât în Germania. Azi, există salarii mai mari în țara noastră!

Economia României nu duduie, dar delirul da în cazul PSDragnea. Deschizătoarea listei de candidați PSD la europarlamentare, Rovana Plumb, a aberat fără precedent la ziua comunei Petrești.

Concret, social-democrata care nu are nicio treabă cu absorbția de fonduri europene a afirmat că în România muncitorii beneficiază de mai multe locuri de muncă și de salarii mai mari decât în unul din cele mai importante motoare economice ale UE și anume Germania.

"Propaganda penelistă spune că marile companii pleacă de la noi din țară! O minciună! Dacă ne uităm pe cifre, vedem că numărul firmelor cu capital străin nou înființate a crescut cu 9,1% în primul trimestru din 2019. Deci companiile vin și înțeleg că trebuie să respecte această țară și regulile ei! Muncitorii românii nu vor să mai fie exploatați în Uniunea Europeană! Vor să li se respecte drepturile. Vor plată egală pentru muncă egală! Prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariul minim și să avem și creștere economică record! Iar rezultatele acestor măsuri încep să se vadă! Tot mai mulți români aleg să rămână să lucreze în țara lor, să nu mai plece să lucreze sezonier în alte țări. Uitați exemplul Germaniei, unde fermierii se plâng că muncitorii români nu mai vor să lucreze sezonier la ei. Știți de ce? Pentru că astăzi există mai multe locuri de muncă în România! Azi, există salarii mai mari în România! Azi, muncitorii au drepturi în România și sunt tratați cu demnitate! Azi, economia României funcționează! Dar vedem cum PNL luptă zi de zi să blocheze aceste măsuri bune pentru România, să scadă salariul minim!

Nu vom accepta aceste lucruri! Suntem singurii care ne batem pentru ca România să fie demnă în Europa! Urmează negocierile pentru următorul buget al Uniunii Europene, când se împart banii între statele membre, de aceea e important să avem patrioți la Bruxelles, care să știe cum să negocieze pentru România și să obțină fondurile pe care le merităm. Vrem ca reprezentanții României la Bruxelles să promoveze România! Haideţi împreună să-i oferim locul pe care îl merită în Europa! Pentru că România merită mai mult!”, a declarat Rovana Plumb.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.