Ciprian Ciucu, apel la unitate către simpatizanții PNL și USR-PLUS: Să ne strângem la un miting de susținere a referendumului din 26 mai!


Ciprian Ciucu, apel la unitate către simpatizanții PNL și USR-PLUS: Să ne strângem la un miting de susținere a referendumului din 26 mai!

Consilierul general al PMB, liberalul Ciprian Ciucu, a lansat un apel către simpatizanții PNL și USR-PLUS să renunțe la dispute și să ia modelul președinților de partid care nu se atacă între ei.

Totodată, Ciprian Ciucu a invocat exemplul alianței CDR care organiza mitinguri la care erau prezenți toți liderii opoziției împreună.

Astfel, liberalul a lansat o propunere, cea ca cei din opoziție să organizeze un miting împreună de susținere a referendumului din data de 26 mai.

Redăm postarea lui Ciprian Ciucu:

Ar fi bine ca simpatizanții partidelor din opoziție să urmeze exemplul liderilor partidelor pe care le susțin. L-ați văzut pe Orban atacandu-l pe Barna sau viceversa? Dacă liderii sunt maturi și cerebrali, membrii și simpatizanții de ce n-ar fi? La ce ajută acestă păcătoasă zânzanie? Vă asigur că la formarea de majorități în consilii locale și în parlament nu ajută.

In '96 am fost la meetingurile opoziție unite, la meetingurile CDR! Erau pe scenă toți liderii opoziției, uniți împotriva PSD! Nu se măsurau in meetinguri, erau împreună.

Mi-ar plăcea să ne strângem cu toții, să fim împreună la un meeting de susținere a Referendumului din 26 mai!

Avem noi maturitatea generației de politicieni care au orientat România spre NATO și Uniunea Europeană?”, a scris Ciprian Ciuciu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.