EXCLUSIV Abramburica și-a angajat o consilieră AGRAMATĂ la Ministerul Educației. E protejata lui Claudiu Manda

EXCLUSIV Abramburica și-a angajat o consilieră AGRAMATĂ la Ministerul Educației. E protejata lui Claudiu Manda

Controversata ministră PSD-istă a Educației – Ecaterina ”Abramburica” Andronescu, personajul care a pus pe butuci învățământul românesc și care are acum șansa să-l îngroape definitiv, datorită dublului condamnat Liviu Dragnea, binefăcătorul ei – și-a angajat o consilieră personală… agramată.

Mai exact, este vorba despre tânăra Roxana Bugică, vicepreședinte TSD Dolj, care obișnuiește să pună virgulă între subiect și predicat, așa cum puteți observa mai jos, chiar în comunicate oficiale ale Ministerului Educației.  Firește, juna este o aplaudacă frenetică a Vioricăi Dăncilă, care, iată, devine o adevărată pildă pentru cei mai cruzi dintre social-democrați.

Potrivit surselor Podul.ro, Roxana Bugică – remunerată din bani publici, firește, ca orice tânără speranță pesedistă cu un viitor luminos, așa cum arată toate semnele – a fost parașutată în postura de consilieră personală a Abramburicăi chiar prin directiva boss-ului PSD Dolj, Claudiu Manda, soț al Olguței Vasilescu și candidat pentru Bruxelles.

Acesta este motivul pentru care sarcinile de serviciu ale Roxanei Bugică presupun, pe lângă rostogolirea în online a comunicatelor Ministerului Educației, într-o formă care nu face deloc cinste instituției, ba dimpotrivă, și propaganda electorală deșănțată pro-Claudiu Manda, pe care o revarsă zi-lumină (și nu numai) pe Facebook. Asta presupune funcția de consilier personal al ministrului Educației, sub talpa Abramburicăi.

De altfel, fiindcă știe prea bine ce vrea de la partid, Roxana Bugică nu ratează nicio ocazie să își laude grețos șefa pe rețelele de socializare, numind-o ”#doamnameaspecială” și umplând-o cu cele mai inimoase emoticoane disponibile. ”Pur și simplu #oiubesc. Maxim!”, ne tot încredințează Bugică, comentând diverse fotografii în care o îmbrățișează pe Abramburica, ca și cum nici ea n-ar prea crede ce scrie.

Să nu uităm un aspect: Roxana Bugică este doar una dintre miile de tinere speranțe pesediste care se pregătesc, pe bani publici, pentru o carieră politică de succes. La muncă, români, ca să le plătim salariile!