INTOXICARE marca Antena 3. Protestatarul fake #Rezist BĂTĂUȘ, inventat în laboratoarele securiste voiculesciene


INTOXICARE marca Antena 3. Protestatarul fake #Rezist BĂTĂUȘ, inventat în laboratoarele securiste voiculesciene

România se află în plină campanie electorală, iar una din problemele ce apar este reprezentată de intensificarea propagandei grupului infracțional organizat PSD. Din laboratoarele dezinformării voiculesciene securiste a ieșit recent o nouă intoxicare

În urmă cu câteva zile, Antena 3 prezenta un individ ca fiind fost membru al #Rezist. Primul lucru ce trebuie semnalat deja este că nu există noțiunea de membru #Rezist pentru că nu există o organizație #Rezist. Așadar, am identificat prima intoxicare securistică voiculesciană din acest caz.

Cireașa de pe tort apare acum. Protestatarul Sandy Matei a remarcat un aspect foarte interesant despre protestatarul anti-PSD fake promovat de Antena 3. Protestatarul fake este același cu civilul care l-a agresat pe Marian Ceaușescu, participant la Revoluția din 1989, în data de 3 mai 2019. Toată propagarea de minciuni a Antenei 3 este menită să discrediteze mișcarea de proteste împotriva PSD-ului. 

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV Marian Ceaușescu, victima unei serii de abuzuri: lovit de paznicul PSD din Kiseleff, jignit și agresat de un civil dubios, cât și de polițiști

"Distribuiti masiv sa vada toata tara cu ce mizerii se ocupa psd si antena 3. Respectivul ,,fost membru #rezist,, care a facut ,,declaratii terifiante,, aseara la antena 3 impreuna cu Dragnea, este cel care l-a agresat pe Ceausescu Marian in fata sediului psd acum cateva zileCu mine a tinut spalarea creierului, cum ca sunt un violent bataus de batrani, pt ca am fost primul tocat mediatic si eram mai novici, dar JUR ca veti plati fiecare manipulare NEMERNICILOR", a scris Sandy Matei pe Facebook.

Civilul protestatar fake anti-PSD a sărit în ajutorul polițiștilor în seara de 3 mai pentru ca Marian Ceaușescu să fie luat la secție pentru că și-a permis să protesteze în fața sediului din Kiseleff al partidului lui Dragnea. Protestatarul Marian Ceaușescu a relatat pentru Podul.ro că a fost lovit de civilul dubios chiar în momentul în care primea îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Amintim că Marian Ceaușescu a fost lovit de paznicul sediului PSD din Kiseleff cu un capac de toaletă. Capacul de toaletă a fost folosit ca decor de Marian Ceaușescu pentru sigla PSD de la intrare în sediu. 

 "Totodată, a fost un civil care era în trecere și a venit spre mine și a început să mă înjure și a vrut să mă lovească, dar m-am ferit. Și atunci când am fost condus la ambulanța SMURD pentru consult, când eram urcat în salvare, acel civil, probabil din MAI, m-a lovit peste cap iar medicul de pe ambulanță i-a dat peste mână. Din nou a vrut să mă lovească, șoferul a vrut să închidă ușa și civilul nu l-a lăsat. Și eu am coborât din salvare să îl întreb de ce dă. Atunci, agentul de poliție a venit țipând către mine "ia-l și bagă-l în mașină". Și m-au dus către mașină luându-mi dreptul la control medical, încălcând astfel protocolul", a declarat Marian Ceaușescu referitor la incident.

Vedeți video de la 2:19 cu civilul promovat de Antena 3 ca protestatar #Rezist prezent în fața sediului PSD Kiseleff pentru a-l agresa pe Marian Ceaușescu:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.