Cine nu votează pe 26 mai face un gest de înaltă trădare


Cine nu votează pe 26 mai face un gest de înaltă trădare

Aproape 30 de ani au trecut de când strigătul ”Vom muri și vom fi liberi” și moartea celor ce și-au pus credința și patria mai presus de propria lor viață, au clintit dictatura și ne-au promis libertatea.

Rănile adânci din sufletele desfigurate de comunism, furtunile tranziției, dezastrele unei profunde crize morale, ne arată de trei decenii că regimul trecut nu a trecut.

Spunea regretatul cărturar Petru Creția: ”Ne aflăm pe granița unei lumi care nu poate să moară cu alta care nu poate să trăiască.”

Haideți să onorăm cu votul nostru din 26 mai jertfa de sânge de acum 30 de ani! Să ieșim la vot toți cetățenii cu acest drept!

Indecizia nu mai are nici o scuză! Cine nu votează pe 26 mai face un gest de înaltă trădare! Se trădează pe sine, își trădează familia și poporul cărora le aparține. Este complice cu hoția, analfabetismul și abjecția întreținute de mafia de la guvernare PSD-ALDE!

Nu vă temeți! Votul vostru e mai puternic decât orice kilogram de ulei, zahăr, mere și orice altceva cu care PSD-ul încearcă să vă cumpere în al 12-lea ceas! Hrana de care aveți nevoie v-o aduce votul vostru! Adevărata imagine a poporului român va fi cea care votează în 26 mai 2019! Eu votez!

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.