VIDEO Liviu Dragnea halucinează că e susținut din convingere: Am oprit 10-15000 de oameni care voiau să mă susțină la ÎCCJ


VIDEO Liviu Dragnea halucinează că e susținut din convingere: Am oprit 10-15000 de oameni care voiau să mă susțină la ÎCCJ

Liviu Dragnea s-a îmbătat cu apă chioară marți, imaginându-și în delirul său că lumea l-ar susține din convingere, într-un interviu la Adevărul LIVE în care a susținut că a făcut tot posibilul ca în jur de 10-15 mii de persoane să nu meargă să îl susțină la ÎCCJ când a continuat procesul din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman în care e condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni cu executare. 

”Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia”, a spus Liviu Dragnea.

Vedeți video de la 2:20: (filmarea va fi disponibilă după încheierea live-ului)


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.