Analiza politologului. Cum poate contribui Dragnea la validarea referendumului pentru justiție


Analiza politologului. Cum poate contribui Dragnea la validarea referendumului pentru justiție

Politologul Radu Carp susține într-o postare pe Facebook faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea contribui decisiv la realizarea cvorumului la referendum prin declarațiile de marți. Astfel, Radu Carp atrage atenția că mulți alegători s-ar putea să voteze „da” la referendum de spaimă că teleormăneanul dublu condamnat penal va putea candida la alegerile prezidențiale.

CITIȚI ȘI: Dragnea e pușcăriabil, dar se visează la Cotroceni. Un liberal îi dinamitează visele: "Mai mult ca sigur baronii din PSD i-ar tăia microfonul și i-a oferi niște calmante"

„Liviu Dragnea s-ar putea să contribuie decisiv la realizarea cvorumului la referendum prin anunțul făcut astăzi potrivit căruia va candida la prezidențiale în funcție de rezultatul alegerilor europene și al referendumului.
De spaimă că va putea candida, s-ar putea ca mulți alegători să voteze "da" la referendum”, a scris politologul pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.