SCANDALOS: Mungiu îl laudă GREȚOS pe infractorul Dragnea și îndeamnă românii să nu voteze. Aplaudaca PSD


SCANDALOS: Mungiu îl laudă GREȚOS pe infractorul Dragnea și îndeamnă românii să nu voteze. Aplaudaca PSD

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe avertizează, prin intermediul unei postări pe Facebook, că Alina Mungiu-Pippidi îl laudă grețos pe infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea, într-un editorial publicat de Adevărul, îndemnându-i pe români să nu se prezinte la votul de duminică, pentru că… n-ar avea cu cine vota.  

Vă amintim că Alina Mungiu-Pippidi este o susținătoare predilectă a ofensivei PSD-ALDE împotriva justiției.

Podul.ro vă prezintă comentariul lui Dan Alexe.

”Alina Mungiu-Pippidi scrie în Adevărul că nu avem pentru cine vota, chiar nu, absolut deloc, mai bine stăm acasă, și îl laudă pe Dragnea:

-- <Toată povestea cu justiţia a fost o lungă campanie electorală anti-Dragnea, care a făcut rău, nu a ajutat statul de drept, pentru că Dragnea, în loc să plece în Madagascar a stat şi s-a apărat>.

Noi ne amintim că Dragnea așteaptă o sentință definitivă pe 27, luni, imediat după alegerile la care Mungiu zice că n-avem pentru cine vota. O fi știind ea că va fi achitat, dacă ne spune cu admirație că Dragnea <în loc să plece în Madagascar a stat şi s-a apărat>”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.