SURSE: GROAZĂ și PANICĂ în anturajul lui Tăriceanu: ALDE, sub 5%! Nervozitatea atinge cote maxime


SURSE: GROAZĂ și PANICĂ în anturajul lui Tăriceanu: ALDE, sub 5%! Nervozitatea atinge cote maxime

Spaimă, nervozitate și panică la vârful ALDE!

Potrivit surselor Podul.ro, Călin Popescu-Tăriceanu și acoliții săi sunt înspăimântați că ALDE nu va reuși să atingă pragul de 5% la europarlamentare, în contextul unei prezențe la urne peste orice așteptări.

La ora publicării acestei știri, nevii sunt întinși la maxim, Tăriceanu, Norica Nicolai și Andrei Gerea înroșind, la disperare, telefoanele filialelor ALDE.

De altfel, amintim că lui Tăriceanu i-a țâțâit la greu fundul și la alegerile parlamentare din decembrie 2016, când a reușit să treacă pragul de 5% cu chiu, cu vai, după o întreagă noapte de incertitudini și suspine.

Semn că nu iese fum fără foc, potrivit jurnalistului Mircea Marian (Newsweek România), Datele neoficiale la ora 17.00 sunt:

PSD 26.7
PNL 25,9
USR PLUS 23,1
ProRO 5,8
UDMR 5,4
Alde 4,8
PMP 4,5”.

”În acest moment norica și restul bandei lui tări sunt sub 5%”, a anunțat Mircea Marian, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.