Rareș Bogdan: PNL solicită demisia lui Meleșcanu, Carmen Dan, Dăncilă și depune plângere penală împotriva acestora


Rareș Bogdan: PNL solicită demisia lui Meleșcanu, Carmen Dan, Dăncilă și depune plângere penală împotriva acestora

PSD blochează procesul de votare din diaspora. Astfel, Rareș Bogdan anunță că PNL cere demisia lui Meleșcanu, Carmen Dan și Viorica Dăncilă și va depune plângere penală împotriva acestora.

"Ciuma roșie este în dezintegrare. A căzut de la 36% și s-a dus în cap, e pe tobogan. Trebuie să vă mobilizați exemplar, să vă răzbunați pentru frații noștri din diaspora care sunt umiliți și să dați votul pentru ca PSD să fie zdrobit. Anunț în acest moment că PNL solicită ca ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, ministrul de Interne, Carmen Dan, și prim-ministrul României să demisioneze de îndată pentru vicierea și blocarea procesului electoral în diaspora, pentru modul defectuos în care a organizat aceste alegeri împotriva dreptului cetățenilor români aflați peste tot, în afara granițelor, sau între granițe, pentru a-și exercita dreptul de vot. De asemenea, anunț încă o dată că PNL a făcut trei plângeri penale care vor fi înaintate organelor competente împotriva lui Teodor Meleșcanu, Vioricăi Dăncilă și Carmen Dan. Am reușit după patru ani și jumătate din cauza guvernării catastrofale coordonate de Liviu Dragnea și infractorii săi să ajungem în situația să fim arătați cu degetul peste tot în Europa. Românii sunt umiliți fiind cu miile la cozile din Diaspora. (...) Sunt români aflați în incapacitatea de a vota. Sunt blocați la porțile secțiilor de votare. (...) Sunt români care așteaptă de 6 ore în șir, la coadă, sunt oameni cărora li s-a făcut rău. Situația se complică peste tot acolo unde comunitățile românești încearcă să voteze. Cerem demisia și retragerea imediată din funcție a ambasadoarei noastre din Spania. De asemenea, demiterea de îndată și plângere penală împotriva consulului nostru general de la Castellon, demiterea consulului nostru general de la Torino. Situația devine din ce în ce mai alarmantă pe măsură ce minutele trec. Șansa ca acei români să poată vota cu toții e aproape de 0. Solicităm încă o dată ca Guvernul României (...) să dea o OUG pentru prelungirea programului secțiilor de votare din diaspora cu 2 ore", a declarat Rareș Bogdan. 

Vedeți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.