Soluții disperate: Antena 3 și Firea îl cheamă pe Ponta înapoi, ca să salveze PSD


Soluții disperate: Antena 3 și Firea îl cheamă pe Ponta înapoi, ca să salveze PSD

Postul de televiziune al turnătorului Felix, Dan Voiculescu, a lansat, prin `analistul` Radu Tudor, ideea că Victor Ponta trebuie readus în PSD, pentru a salva partidul, după condamnarea lui Dragnea. Bogdan Chirieac a declarat că este de acord cu Radu Tudor.

`Din punctul meu de vedere, mâna întinsă pe care o oferă pentru o colaborare politică Victor Ponta ar putea să însemne revigorarea de care are nevoie PSD. Perspectiva PSD-ului în următoarele șase luni este doar să scadă, să aibă probleme, să gestioneze doar crize. Ori cred că și notorietatea lui Ponta și faptul că mai mulți lideri din PSD și din PRO România au avut o problemă personală cu Liviu Dragnea, acum când Dragnea a fost dat în mod forțat la o parte, ar putea să se regăsească într-un proiect comun`, a spus Radu Tudor. 

Imediat după această intervenție – preluată și pe site-ul postului Antena 3 – Bogdan Chirieac a declarat că este de acord cu Radu Tudor.

Circa o oră mai târziu, Gabriela Firea a preluat ideea. `Le fac o invitaţie personală, prietenească, pentru că CEx-ul este cel care va decide până la urmă şi reînscrierea şi rechemarea colegilor noştri în PSD aşa este normal. Marian Neacşu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari generali, pe timpul domniei sale partidul a fost unit şi nu dezbinat şi a fost bine reprezentat. La fel şi domnul Mocioalcă, domnul Ţuţuianu şi ceilalţi colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului că au semnat acea scrisoare (…) Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă în PSD atunci să se stabilească o alianţă între PSD și Pro România` a declarat Firea, întrebată dacă cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea ar trebui să se reîntoarcă în PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.