Actorul Mircea Diaconu, CANDIDATUL PSD pentru Cotroceni? MĂSURĂTORILE de la Kiseleff


Actorul Mircea Diaconu, CANDIDATUL PSD pentru Cotroceni? MĂSURĂTORILE de la Kiseleff

Jurnalistul Cristian Dimitriu susține, prin intermediul unei postări pe Facebook, că liderii PSD iau în calcul o candidatură a actorului Mircea Diaconu, fost europarlamentar, la Cotroceni.

Potrivit jurnalistului, conducerea PSD desfășoară o cercetare până la finalul lunii iunie (măsurând personaje din partid dar și din exteriorul acestuia), în condițiile în care baronii intenționează să oficializeze candidatul în cursul lunii iulie.

”Am ezitat mult să fac jocul cuiva, dar nici nu vreau să țin pentru mine ce am auzit: Mircea Diaconu posibil candidat independent la Președinție, susținut de PSD și ALDE.

Luați-o cu titlu de test 🙂

Toată lumea de la putere caută o soluție împotriva lui Iohannis.

Mai multe nume vor fi incluse într-o cercetare care se va desfășura până la sfârșitul lunii iunie. Vor fi și nume din partid și din afara partidului.
PSD vrea să nominalizeze candidatul în iulie pentru că amânarea pentru toamnă i-ar reduce considerabil șansele”, explică Cristian Dimitriu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.