VIDEO Un deputat PNL insultă mai mulți jurnaliști și îi amenință cu retragerea acreditării


VIDEO Un deputat PNL insultă mai mulți jurnaliști și îi amenință cu retragerea acreditării

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, a avut o ieșire nervoasă în fața jurnaliștilor care voiau să participe la o ședință publică a Comisiei de politică externă. El i-a numit „nesimțiți” și „cu tupeu”. Mai mult, i-a amenințat pe jurnaliști cu ridicarea acreditării de presă pentru intrarea în Parlament.

Nu accept niciun fel de tupeu și nesimțire din partea nimănui, indirefent cine este acela”, a spus Ben Oni Ardelean împotriva mai multor jurnalişti care au insistat să fie prezenți la o ședință publică a comisiilor de politică externă, potrivit unei înregistrări făcute de Realitatea TV.

Nu mai încercați prin nesimțire și prin tupeu să-mi spuneţi mie când să votez accesul presei şi dacă mai faceţi presiuni de genul respectiv vă mai spun o chestiune, o să cer imperativ ca pentru chestiunile respective, care v-am spus ca sunt legate de nesimţire şi tupeu, o să cer ca în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea”, a amenințat Ben Oni Ardelean.

Urmăriți clipul video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.