Petre Daea a găsit cauza prețului ridicat al cartofilor: "Agenturilii străine"


Petre Daea a găsit cauza prețului ridicat al cartofilor: "Agenturilii străine"

Deputatul PNL, Florin Roman, prezintă explicația ministrului Agriculturii, Petre Daea, într-o postare pe Facebook, referitor la prețul ridicat al cartofilor.

Florin Roman îl ironizează pe Petre Daea referitor la explicația aberantă pe care a dat-o ministrul. 

„Deci de vina sunt agenturilii. Mare-i grădina ta, Doamne!”, a scris deputatul la final. 

„L-am întrebat pe “patriotul” Daea de ce mâncam cartofi foarte scumpi, la fel ca ceapa și el îmi raspunde ca prețul este influențat de...: «Cotațiile bursiere mondiale ale materiilor prime și ale energiei, ..., aflate sub influența puternica a factorilor climatici și speculativi, care depind de balanța globală de asigurare cu materii prime...și sunt sensibile la conflictele care marchează anumite regiuni geopolitice ale lumii», deci de vina sunt agenturilii.  Mare-i grădina ta, Doamne!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.